Wie zijn wij
Paarden op rust
Post-Veterinaire zorg
Paardenhotel
Aloe Vera Producten
Bijenkorf Producten
Winkel
Foto Gallerij
Contact
Algemene Voorwaarden

FOREVER LIVING PRODUCTS - ALOň VERA DRANKEN

 

      

   

De meeste mensen kennen AloŽ Vera als ingrediŽnt van huidverzorgingsproducten.

Wist u dat u AloŽ Vera Gel kunt drinken?

AloŽ Vera plant:

AloŽ Vera is een natuurproduct dat verschillende synoniemen heeft gekregen, zoals ĎDe Wonderplantí, De Natuurlijke ĎGenezerí, en ĎDe Brandwondenplantí; namen die deze bijzondere plant niet te kort doen.
 

Wat is het bijzondere aan AloŽ Vera?

De natuurlijke ontstekingsremmende en anti-microbische werking van de AloŽ Vera gel gecombineerd met de voedzame bestanddelen, werken in het belang van de celgroei en het herstel van de cellen.

Het bevat heel veel vitamines, aminozuren, mineralen en zelfs sporen vitamine B12 (wat o.a. in orgaanvlees voorkomt). Ook bevat de AloŽ Vera gel 20 aminozuren waaronder alle 8, en voor zeer jonge kinderen zelfs 9, essentiŽle aminozuren die rechtstreeks in verband staan met de celgroei. AloŽ Vera is echter niet alleen nuttig voor mensen met aandoeningen. De meeste mensen die AloŽ Vera gebruiken, melden een groter gevoel van welzijn Ė ze voelen zich gewoon Ďbeterí of ze melden dat ze zich rustiger voelen. Dit komt door het effect van AloŽ Vera op het immuunsysteem. Ons immuunsysteem wordt voor een heel groot deel bepaald door de werking van de darmen. Wanneer de darmen optimaal functioneren, zult u zich gezonder en fitter voelen. AloŽ Vera is een van de beste voedingssupplementen waar de mens over kan beschikken. Het ondersteunt het afweersysteem, het bevordert een goede darmwerking, geeft meer energie en heeft daardoor een gunstige invloed op onze gezondheid.

AloŽ Vera is rijk aan voedingsstoffen waarvan de gezamenlijke werking en balans een krachtiger effect produceren dan wanneer de stoffen apart gebruikt zouden worden. De stoffen werken als een team: ze versterken elkaars effect. De plant bezit eigenschappen die de weerstand van organismen doet toenemen tegen Ďvijandigeí invloeden zoals infecties en stress.

DE 4 ALOň VERA DRANKEN

ALOň VERA GEL Ė 96,3 % pure AloŽ Vera gel

Deze drank is de meest pure vorm van AloŽ Vera en in essentie gelijk aan de drinkbare gelei in het blad van de plant. Het is een natuurproduct waarvan al eeuwenlang wordt vermeld dat het verlichting kan geven onder allerlei omstandigheden. Dit is de pure gelei die ook de basis is van de andere 3 dranken. Deze Gel heeft een gunstige invloed op de gezondheid. Het ondersteunt het immuunsysteem, bevordert de opname van vitamines en mineralen, voor behoud van gezonde cellen en weefsels en geeft meer energie. Ervaar wat het voor u en uw dieren kan betekenen!

ALOň BERRY NECTAR Ė 90,6 % pure AloŽ Vera gel

AloŽ Berry Nectar bevat dezelfde vitamines, mineralen, aminozuren en enzymen, die in de AloŽ Vera Gel zitten plus de toegevoegde voordelen van het extract van cranberry's (veenbessen) en appels. De toevoeging van cranberrysap bevat een hoog percentage aan vitamine C. De cranberry smaak is puur natuur; gemaakt van zorgvuldig geselecteerd vers cranberrysapconcentraat. Verder bevat het appelsapconcentraat met fructose (een natuurlijk vruchtensuiker) voor een goede smaak. Appels, een van de populairste fruitsoorten, bekend om hun vitamines A en C, kalium en pectine. Het geeft een unieke smaak aan de AloŽ Berry Nectar. AloŽ Berry Nectar is goed voor de nierfunctie en ondersteunt een gezond milieu in de blaas. Verder is het goed voor een optimale waterhuishouding.

FOREVER ALOň BITS Ní PEACHES Ė 91,2 % pure AloŽ Vera gel

Deze AloŽ Vera drank met perziksmaak bevat behalve gestabiliseerde AloŽ Vera Gel ook perzikaroma en perzikconcentraat. De "Bits" zijn stukjes AloŽ Vera pulp gedrenkt in perzikconcentraat, vandaar de lekkere smaak. Forever AloŽ Bits ní Peaches ondersteunt het afweersysteem en bevordert de stoelgang. Deze drank is vanwege de smaak ook heel geschikt voor kinderen.

FOREVER FREEDOM Ė 88,9 % pure AloŽ Vera gel

Forever Freedom is een doorbraak op het gebied van de voedingssupplementen voor het onderhoud van gewrichten, kraakbeen en pezen. Forever Living Products heeft de overbekende AloŽ Vera drank gecombineerd met Glucosaminesulfaat en ChondroÔtinesulfaat. Twee stoffen die natuurlijk in het menselijk lichaam voorkomen. Als bouwstenen van kraakbeen en collageen in het algemeen. Kraakbeen bestaat uit een grove collageenmatrix versterkt met een gel van glucosaminoglycanen (GAG's)met veel ruimte er tussen en chondrocyten, de eigenlijke kraakbeencellen die niets anders doen dan die matrix aanmaken. ChondroÔtine sulfaat werkt als een magneet op lichaamsvloeistoffen in het kraakbeen, waardoor een sponsachtige vering ontstaat, terwijl chondroÔtine de voedingsstof is voor de chondrocyten. Normaal heeft kraakbeen geen bloedvaten en het onderhoud daarvan is dan ook problematisch omdat voedingsstoffen niet door het bloed kunnen worden aangevoerd. Het onderhoud van ons kraakbeen is o.a. afhankelijk van de hoeveelheid voedingsstoffen zoals glucosamine en chondroÔtine in de lichaamsvloeistof. Naarmate we ouder worden maken we daar minder van aan en ontstaat er een situatie waar de afbraak van kraakbeen sneller verloopt dan de opbouw en kunnen de gewrichten pijn gaan doen. Verder is aan dit product MSM (methyl sulfonyl methaan) toegevoegd dat een krachtige ontstekingsremmende eigenschap heeft. Het is een belangrijke bron van zwavel voor ons lichaam dat een onderdeel uitmaakt van vrijwel iedere cel in ons lichaam. Het is een bouwsteen van de celmembranen, die voor het goed functioneren van de cel van vitaal belang zijn. MSM is een stof die normaal in ons bloed circuleert en voor verbetering zorgt van bindweefsel in de huid, haar, nagels, gewrichten, maag en ingewanden, de vliezen rond de spieren, pezen, gewrichtskapsels, de bloedvaten en overal in het lichaam waar dit maar nodig is. Zwavel is ontgiftend en kan helpen zware metalen zoals lood en amalgaam uit het lichaam te verwijderen. Verder is zwavel ook een belangrijk onderdeel van collageen en kraakbeen en samen met vitamine C noodzakelijk voor de aanmaak van iedere molecuul ervan. Daarom moet er ook extra vitamine C toegevoegd worden. De combinatie van al deze stoffen en AloŽ Vera gel is uniek voor alles wat met ons bewegingsapparaat te maken heeft.

 

   
 

EquiLuckģ | Stevensstraat 2a | Westerbeek
Tel. 0485-382901

Copyright © 2013. EquiLuckģ. All rights reserved.